В ДСНС не підтверджують другого загиблого в результаті вибуху в Києві / фото dsns.gov.ua

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін заявляє, що внаслідок вибуху житлового будинку у Дарницькому районі Києва загинула одна людина, трьох врятовано, 21 евакуйовано.

Читайте такожВибух на Позняках: рятувальники не виключають обвалення будинку

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам на місці події.

Відео дня

«За цей час ми точно знаємо, що загинула одна особа. 21 особу ми евакуювали. І три особи врятували з-під завалів, яких направлено до лікувальних закладів», - сказав він.

Чечоткін підкреслив, що це оперативна інформація, вона може постійно змінюватися.

За його словами, рятувальні роботи на місці події будуть організовані в цілодобовому режимі, працюють кінологічні розрахунки.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 червня, о 10:00 стався вибух газу в Києві, в Дарницькому районі. Попередньо - вибухнула газоповітряна суміш в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою вул. Соломії Крушельницької, 1/5. Внаслідок вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 та 8 поверхів.

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив про двох загиблих внаслідок вибуху. За даними поліції, одна людина загинула, деблокували трьох, пошуки ще трьох тривають, евакуйовано 21 людину. Кличко заявив, що розглядаються дві версії вибуху – або вибух газу, або вибухівки.