Водій збив дитину на "зебрі" / фото pl.npu.gov.ua

У середу, 30 червня, близько 11:00 на автодорозі «Київ-Харків» у селі Абазівка Полтавської області 65-річний водій «Сітроен» збив 4-річну дівчинку на пішохідному переході.

Про це повідомили у Нацполіції Полтавської області.

«У результаті ДТП дитина отримала травми та доставлена у лікарню. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Відео дня

За інформацією місцевого сайту «Коло», ДТП сталося, коли на «зебрі» зупинився автобус, щоб пропустити пішоходів:

«Наш автобус зупинився перед пішохідним переходом та пропускав бабусю з маленькою дівчинкою. Праворуч автобус обганяло авто, яке не зупинилося. Оскільки дитина йшла попереду бабусі, то основний удар припав на неї, вона потрапила на бампер та відлетіла метрів на 30 вперед, жінку ж тільки зачепило».

Читайте такожБатьки поховали третю дитину: ЗМІ про смертельну аварію за участю 21-річної української рекордсменкиВін також розповів, що винуватець аварії відразу зупинився, вибіг з машини та підбіг до жінки, яка в цей час прийшла в себе і сама піднялася. Потім він «підбіг до дитини, нахилився над нею, схопився за голову та сів поруч».

Ще одна очевидиця, яка живе поруч з трасою, розповіла, що вийшла з двору, коли почула удар.

Водій збив дитину на "зебрі" / фото pl.npu.gov.ua

«Дитина лежить, водія б'ють, мама кричить. Дівчинка йшла з магазину з бабусею, їх пропускав автобус, коли майже перейшли, за автобусом вилетів цей автомобіль, гальмівний шлях, за нашими спостереженнями, близько 30 метрів. Кажуть, що дівчинка вирвала руку та побігла вперед. Мама прибігла потім... Картина жахлива, всі думали, що дівчинка загинула, але коли приїхала «швидка», то її помістили в карету, реанімували та відвезли».