Київ. 31 липня. УНІАН. З моменту входження до виборчого списку Партії регіонів мера Харкова Михайла ДОБКІНА в цьому місті почнеться повноцінна кампанія з обрання нового мера.

Про це в коментарі УНІАН заявив заступник директора Агентства моделювання ситуації Олексій ГОЛОБУЦЬКИЙ.

«Де-факто в Харкові вже проходить кампанія з переобрання міського голови. А з моменту офіційного затвердження виборчого списку Партії регіонів, в якому практично на сто відсотків присутнє прізвище ДОБКІНА, в Харкові почнеться повноцінна виборча «мерська» кампанія», - сказав він.

Відео дня

За словами О.ГОЛОБУЦЬКОГО, про бажання поборотися за крісло харківського градоначальника вже заявили практично всі великі політичні сили. При цьому, зазначив він, за прогнозами, демократичні політичні сили об`єднаються навколо єдиного кандидата, який представляє партію, що набере на цих виборах найбільшу кількість голосів.

О.ГОЛОБУЦЬКИЙ також зазначив, що подібна ситуація спостерігається і в столиці України.

«Хоча ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ і всіляко заперечує своє бажання балотуватися за списком ПР, але все ж таки активно проштовхує туди своїх людей. Це, а також те, що, за деякою інформацією, саме йому довірили виборчу кампанію в Києві, з одного боку, свідчить про слабкість і невпевненість ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, а з іншого - про недалекоглядність керівництва партії прем`єр-міністра», - вважає О.ГОЛОБУЦЬКИЙ.