Харків. 7 травня. УНІАН. Сьогодні в Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого відбулися урочистості з нагоди 67-річчя Великої Перемоги.

Як повідомляє сайт Харківської облдержадміністрації, у святкових заходах взяли участь губернатор Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, заступники голови області Віталій Алексейчук та Андрій Моченков, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, перший заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, народні депутати України Валерій Писаренко та Ірина Горіна.

70512

Відео дня

«Вже шістдесят сьомий рік наш народ відзначає 9 травня як найбільше свято Великої Перемоги. Для тих, хто випробував на собі всі жахи найбільш жорстокої і кровопролитної в історії людства війни, цей день поєднує в собі велику радість і велике горе. Кожен з вас зберігає спогади про переможний травень 1945 року. Ви зустрічали Велику Перемогу в різних місцях - хто в підкореному Берліні, хто під Прагою, хто в Пруссії, хто на Далекому Сході, хто в госпіталі. Але радість Великої Перемоги з кожним роком стає тільки сильнішою і яскравішою. Нехай ці почуття тільки міцнішають, вічна слава вам і вдячність від усіх нас», - звернувся до присутніх на святі ветеранів М.Добкін.

На знімку: Михайло Добкін, Геннадій Кернес, народні депутати кладуть квіти до підніжжя пам`ятника загиблим міліціонерам.

Фото прес-служби ХОДА