у Полтавській та Черкаській областях через снігопад ускладнено рух транспорту / ДСНС

На дорогах Полтавської та Черкаської областей через негоду ускладнено рух автотранспорту.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Читайте такожСніг та невеликий мороз: синоптик дала прогноз погоди на новорічну ніч в Україні

Зокрема, ускладнено рух на автодорозі М-03 між с. Красногорівка Великобагачанського району і с. Червоне Хорольського району Полтавської області (затор близько 20 км). Там поліція перекрила рух для роботи техніки автодору. Всього залучено 9 одиниць техніки та 17 осіб.

Також на автодорозі Золотоноша - Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове в заторі знаходяться близько 50 автомобілів.

«Там організовано пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (розміщено 125 осіб). Всього залучено 9 одиниць техніки та 21 особу», - зазначили в ДСНС.

В Полтавську область додатково спрямована важка інженерна техніка.

На території Черкаської області ускладнено рух на автодорозі Золотоноша - Кременчук (траса Н-08) на ділянці поблизу села Тимченки Чорнобаївського району. У заторі залишається близько 10 транспортних засобів. Всього залучено 3 одиниці техніки та 9 осіб.

Крім того, розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух вантажного і громадського транспорту в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях.

«Всього надано допомогу в буксируванні понад 650 транспортних засобів, в яких знаходилось близько 1 тис. 500 осіб. Для надання допомоги в буксируванні транспортних засобів від ДСНС залучалося понад 900 осіб та 250 одиниць техніки», - додали в ДСНС.

Нагадаємо, через негоду в Україні знеструмлено 479 населених пунктів в 10 областях.