Дощі продовжать заливати Україну / фото ua.depositphotos.com

В Укргідрометцентрі зробили новий прогноз погоди в Україні на неділю, 19 вересня.

Свіжі дані опубліковано на сторінці Українського гідрометеорологічного центру у Facebook.

"Територія України продовжує перебувати в полі зниженого тиску та під дією атмосферного фронту, тому завтра небо буде вкрите хмарами, дощі продовжаться, температура повітря відчутно знизиться", – говориться у повідомленні.

Погода 19 вересня: що чекати в окремих областях

Зазначається, що у західних, Вінницькій та Житомирській областях часом дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі 5-10°, вдень 7-12°, на Закарпатті до 16°.

Читайте такожНасувається буря: в Україні оголосили штормове попередження (карта)Вночі на Лівобережжі, вдень у східних областях помірний, місцями значний дощ, на решті території вночі без опадів, вдень невеликий дощ; вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с; температура вночі  9-14°, вдень 13-18°, у південній та східній частинах країни 19-24°.

На Київщині вночі буде без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 14-16°.

Раніше повідомлялося, що 18 вересня практично по всій Україні пройдуть дощі, місцями очікуються зливи та навіть грози. Сухо буде лише у Вінницькій, Луганській. Донецькій, Запорізькій областях та в Криму. Температура в країні продовжить поступово знижуватися.

Прогноз погоди в Україні 19 вересня / фото facebook.com/UkrHMC

Вас також можуть зацікавити новини