Сьогодні в Україні буде багато дощів / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 18 вересня, практично по всій Україні пройдуть дощі, місцями очікуються зливи та навіть грози. Сухо буде лише у Вінницькій, Луганській. Донецькій, Запорізькій областях та в Криму. Температура в країні продовжить поступово знижуватися. У деяких областях на заході та півночі України очікується до +13°...+17°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У західних областях сьогодні буде дуже мокро. Повсюдно очікуються дощі та зливи. У Львівській, Волинській та Рівненській областях буде до +15°, на решті території - трохи тепліше, до +21°.

Відео дня

На півночі України сьогодні також похолодає. Очікується +13°...+20°, найтепліше буде в Києві. Крім того, повсюдно пройдуть дощі.

Читайте такожНа вихідних Україну заллють дощі й сильно похолодає (карта)

У центрі України лити також буде скрізь, окрім Вінниччини - тут ймовірність опадів менша. Температура очікується на рівні +16°...+20°.

На сході країни сьогодні буде +20°...+24°.  Найхолодніше - в Харкові, тут же очікуються і невеликі дощі. На решті території - сухо.

На півдні теж не обійдеться без дощів. У Миколаївській області - грози. Суха погода очікується лише в Запорізькій області та в Криму. Стовпчики термометрів покажуть +21°...+24°.

Погода в Україні 18 вересня / фото УНІАН

Нагадаємо, за словами заступника начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталії Голені, погіршення погоди протримається в Україні недовго.

"Ми припускаємо, що в кінці вересня, 25 числа, дощів вже не буде і сонечко прогріє повітря до нормальних позначок", - обнадіяла вона.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: