Сьогодні в Україні очікуються сонячні прояснення, проте буде морозно / фото ua.depositphotos.com

Найближчим часом в Україні очікуються морози, антициклон принесе нам суху погоду, а вже від завтра почне теплішати. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, вдень на Миколая температура повітря становитиме -1...-6 градусів, у південній частині та на південному сході від 2 морозу до 3 градусів тепла.

"Антициклон на ім'я Kaspar зумовить у понеділок скрізь в Україні суху, навіть із сонячними проясненнями, погоду", - прогнозує синоптик.

За її даними, у східних областях та на заході України пориви вітру можуть досягати сьогодні штормових значень. На дорогах очікується ожеледиця. Проте, за словами Наталки Діденко, така морозна погода протримається недовго.

"20 грудня в Україні ще втримається морозна погода, особливо вночі, проте вже з дня вівторка поступово почне теплішати, до відлиги та невеликих "плюсів"", - пообіцяла вона.

Погода на День святого Миколая

Як повідомляв Погода УНІАН, 19 грудня в Україні очікується сонячна, але морозна погода. Вдень повсюдно очікується "мінус", лише на Закарпатті можливе потепління до +2°. Без опадів.

Вас також можуть зацікавити новини: