Незабаром в Україні потеплішає до +10...+15 / фото Karsten Paulick, Pixabay

Початок тижня в Україні буде вітряним та мокрим, але вже незабаром очікується потепління до весняних +10...+15 градусів. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"Понеділок в Україні буде дуже вітряним! Пориви північно-західного вітру досягатимуть 15-20, подекуди навіть 25 метрів за секунду! Будьте вкрай обережними завтра під білбордами, великими гіллястими деревами, під дахами будинків не затримуйтеся довго!" - попередила синоптик.

За її даними, також сьогодні до сильного вітру в більшості областей України приєднаються атмосферні фронти із дощами та мокрим снігом.

Відео дня

Водночас температура буде досить високою, протягом дня +3...+9, на півдні - до +12 градусів.

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко сьогодні також очікується сильний північно-західний вітер із штормовими поривами до 17-22 метрів за секунду. Йтиме дощ, який змішуватиметься із мокрим снігом. 

6 лютого, за словами синоптика, вітер стихне, опади послабнуть, але буде хмарно.

"Чудове весняне тепло завітає, орієнтовно, 10, 11, 12 лютого. Передбачається до +10...+15 градусів", - повідомила Наталка Діденко.

Вона також акцентувала увагу на тому, що таке потепління ще може чергуватися із похолоданням, адже триває лютий.

Негода у Києві - прогноз на сьогодні

На 5 лютого у Києві та Київській області оголошено І рівень небезпечності. За даними синоптиків, сьогодні на Київщині пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с.

Вас також можуть зацікавити новини: