16 грудня в Україні стане холодніше / фото Petra, Pixabay

Сьогодні, 16 грудня, в Україні стане помітно прохолодніше. Температура знизиться практично по всій країні. У багатьох областях на лівобережжі "мінус" буде як вночі, так і вдень. Опадів очікується мало - невеликі дощі і мокрий сніг ймовірні лише в північній частині України. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України стовпчики термометрів покажуть +2°...+4°. У Волинській та Рівненській областях пройдуть невеликі дощі, місцями - з мокрим снігом. На решті території істотних опадів не очікується. 

На півночі України найхолодніше буде в Сумській області, де стовпчики термометрів не піднімуться вище -3°. На решті території пройде мокрий сніг, а температура буде в межах +1°...+2°.

Відео дня

На сході України сьогодні буде найхолодніше. Тут протягом дня буде від -3° до -1°. Хмарно з проясненнями, але без істотних опадів.

У центральній частині України буде від -2° у Полтавській області до +3° - у Вінницькій. Без опадів.

На півдні України після досить теплого тижня температура впаде до -1°...+2°. Очікується невелика хмарність, без опадів.

16 грудня опади очікуються лише на півночі України / фото УНІАН

Прикмети погоди 16 грудня

Чекайте морозу, якщо кішка під час сну закриває лапкою мордочку. Кішка лягає на підлогу, міцно спить; лежить посеред кімнати, відкинувши хвіст; лежить животом вгору; сідає на підвіконня і дивиться у вікно - до потепління. А якщо кішка скребе підлогу, то буде заметіль.

Вас також можуть зацікавити новини: