Завтра в Україні все ще дощитиме / Фото ua.depositphotos.com

У четвер, 3 червня, в Україні збережеться дощова погода. Найбільше опадів припаде на східні та південні області. На решті території - вітряно, але опадів буде значно менше.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"3 червня найбільша кількість опадів припаде на смугу від Харківщини через Полтавщину, Дніпро з районами, захопить Кропивницький з районами аж до Одещини, Миколаївщини, Херсонщини", - уточнила синоптик.

Відео дня

За її словами, у Приазов'ї, на Луганщині, в Криму сильні дощі можуть чергуватися із проясненнями. На решті території України погода буде нестійкою, вітряною, проте дощі - місцями та незначні.

Читайте такожУ Карпатах - справжня зима: температура впала до -2° (фото)

"Температура повітря вдень коливатиметься в межах +15...+20 градусів. Найпрохолодніша ділянка спостерігатиметься вздовж Харкова-Полтави-Дніпра-Одеси", - розказала синоптик.

Погода в Києві 3 червня

За словами Наталки Діденко, у Києві завтра трохи потепліє, вдень до +17...+19 градусів. Але буде вітряно й часом йтиме невеликий дощ.

"Надалі потепліє повсюди",- повідомила синоптик.

Негода в Україні:

Як повідомляв Погода УНІАН, сьогодні, 2 червня, в окремих регіонах України очікується значне погіршення погоди: дощі, грози, град та шквали.

У східних, центральних та південних областях очікуються грози, у Запорізькій, Донецькій та Луганській областях значні дощі, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.