На Львівщині очікуються грози / фото Ігор Кібальчич

У Львові та Львівській області очікується погіршення погоди. Попередження про метеорологічні явища оприлюднив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

За прогнозом, на Львівщині 14 квітня пориви південно-західного вітру сягатимуть 15-20 м/с. Також синоптики попереджають про грози.

Через негоду на Львівщині оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
На Львівщині оголошено І рівень небезпечності / фото Львівський гідрометцентр

Погода у Львові та Львівській області - прогноз на 14 квітня

За даними синоптиків, погоду на Львівщині 14 квітня визначатиме південна частина циклонічної депресії над Скандинавією та проходження вдень атмосферного фронту.

У Львівській області у неділю очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише в другій половині дня пройдуть короткочасні дощі та грози. Під час опадів видимість погіршуватиметься. Вітер буде південно-західний, вночі 5-10 м/с, вдень посилиться до 9-14 м/с, а пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вночі +6°...+11°, вдень стовпчики термометрів покажуть +19°...+24°.

У Львові також очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише в другій половині дня пройде короткочасний дощ та гроза. Вітер очікується  південно-західний, швидкість його вдень становитиме 9-14 м/с, а пориви сягатимуть 15-20 м/с. Вночі стовпчики термометрів знизяться до +7°...+9°, а вдень повітря прогріється до +21°...+23°.

Вас також можуть зацікавити новини: