На Львівщині 4 жовтня буде вітряно / фото REUTERS

Сьогодні, 4 жовтня, у Львові та Львівській області очікується погіршення погоди: здійметься вітер та пройдуть дощі. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Львівський гідрометцентр.

"4 жовтня пориви північно-західного вітру 15-20 м/с", - повідомили синоптики про погоду у Львові.

Також, за їх даними, місцями пориви північно-західного вітру до 15-20 м/с очікуються сьогодні і по території Львівської області. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий

Відео дня

Погода у Львові та області 4 жовтня - прогноз

"4 жовтня погоду визначатиме проходження малоактивного атмосферного фронту від циклону над Фінською затокою",- кажуть в гідрометцентрі.

За даними синоптиків, сьогодні в області буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями пройде невеликий дощ, а вдень без опадів. Вітер очікується північно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі становитиме 10-15°, вдень буде трохи тепліше, 14-19°.

У Львові 4 жовтня також очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі пройде невеликий дощ, а вдень буде сухо. Вітер очікується північно-західного напрямку, його швидкість становитиме 9-14 м/с, швидкість поривів досягатиме 15-20 м/с. Температура вночі знизиться до 11-13°, а вдень стовпчики термометрів максимально покажуть 16-18° тепла.

"Погіршення видимості в опадах. Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря зменшиться", - додали у Львівському гідрометцентрі.

Вас також можуть зацікавити новини: