Завтра опадів не очікується лише на сході країни / фото ua.depositphotos.com

Завтра в Україні очікується тепла, але похмура погода з дощами на більшості території.

За даними Українського гідрометцентру, 24 березня буде хмарно з проясненнями. В західних, північних, вдень і в більшості центральних та Одеській областях дощ; на решті території без опадів.

Вітер буде південним з переходом в західних і північних областях на північно-західний, 5-10 м/с.

Відео дня

Температура вночі становитиме 3-8° тепла, у східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській області та в Криму близько 0°.

Вдень в Україні 7-12° тепла, на півдні та сході країни до 15°.

Завтра дощів не буде лише на сході / фото Укргідрометцентр

На високогір'ї Карпат мокрий сніг та дощ; температура протягом доби 0-5° тепла.

Крім того, Укргідрометцентр попереджає про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень), у зв'язку з відлигою 23-24 березня на високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Зазначається, що можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин.

Погода в Україні - новини

Сьогодні в Україні панує тепла весняна погода. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +10°...+14°, а місцями повітря прогріється до приємних +16°...+17°.

Раніше синоптик Наталка Діденко прогнозувала, що з неділі в Україну прийде похолодання на кілька днів, зокрема на півночі та заході. Проте з 27-го березня передбачається відчутне потепління, тепла погода охопить усю Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: