У Чернігівській області будуть затоплення / фото ua.depositphotos.com

На півночі України на 5 днів оголосили помаранчевий рівень небезпечності. За даними Укргідрометцентру, на Чернігівщині будуть затоплення.

"2-6 лютого на ділянці Верхнього Дніпра в межах України (Чернігівський район Чернігівської області) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Верхнього Дніпра та часткове затоплення окремих населених пунктів у Чернігівському районі Чернігівської області", - йдеться у попередженні.

Також на ділянці Десни Новгород-Сіверський - Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський і Чернігівський райони Чернігівської області) відбуватиметься посилення льодових явищ, можливі різкі коливання рівнів води до 0,1-0,2 м за добу з утриманням і збільшенням затоплення заплави і замерзання води на ній, порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни. 

Відео дня

На річці Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області.

В Україні оголосили попередження про небезпечні гідрологічні явища / фото Укргідрометцентр

Погода на сьогодні

За даними синоптиків, сьогодні в Україні буде хмарно. Очікується невеликий мокрий сніг, вдень на півдні - невеликий дощ, а на Закарпатті - помірні опади.

"На дорогах країни місцями ожеледиця; у південній частині вночі та вранці подекуди туман", - попередили в Укргідрометцентрі.

Температура вдень буде від 1° морозу до 4° тепла, у південній частині 2-7° тепла; в Карпатах протягом доби очікується до 3-8° морозу.

Вас також можуть зацікавити новини: