На вихідних в Україні пройдуть дощі / фото Reuters

На вихідних в Україні пройдуть дощі. Опади очікуються і в суботу, і в неділю. У західних областях стовпчики термометрів опустяться до + 9°, вночі очікуються перші заморозки.

Читайте такожДо України наближається похолодання, у Карпатах піде сніг - синоптик

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Відео дня
  • У Києві в суботу пройде сильний дощ, температура повітря вночі +6°, вдень +9°. У неділю також дощитиме: +6°...+8°.
  • У Львові в суботу мінлива хмарність, невеликий дощ, вночі +3°, вдень +10°. У неділю невелика хмарність, температура 0° ... +10°.
  • У Луцьку в суботу вночі +4°, вдень +10°, невелика хмарність. У неділю температура практично не зміниться, хмарно з проясненнями.
  • У Вінниці в суботу буде похмуро, температура повітря +6°...+8°. У неділю - так само хмарно, пройде дощ, температура опуститься +5°...+8°.
  • У суботу в Одесі очікується невеликий дощ, температура вночі +8°, вдень +12°. У неділю очікується дрібний дощ, вночі +9°, вдень +11°.
  • У Харкові в суботу очікується злива, температура вночі +8°, вдень +11°. У неділю мінлива хмарність, дощ, температура +8°...+12°.
  • У Дніпрі в суботу невеликий дощ, весь день небо буде затягнуте хмарами, температура вночі +8°, вдень +12°. У неділю також пройде дощ, температура повітря +8°...+12°.
  • У Сімферополі в суботу хмарно з проясненнями, +8°...+12°. У неділю + 8°...+12°, мінлива хмарність, дощ.
  • Жителям Маріуполя на суботу обіцяють похмуру погоду і невеликий дощ, температура вночі +6°, вдень +14°. У неділю буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура до +15°.
  • У Краматорську в суботу похмуро, пройде дощ, температура вночі +8°, вдень +13°. У неділю температура до +14°, похмуро, суцільна хмарність.
  • У Сєвєродонецьку завтра похмуро, дощ, температура вночі +8°, вдень +12°. У неділю +9°...+15°, хмарно з проясненнями.
Погода в Україні в суботу, 31 жовтня / УНІАН
Погода в Україні в неділю, 1 листопада / УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу похмуро, пройде злива, температура 0°... +4°. У неділю практично безхмарно, температура вночі -4°, вдень +6°.

У Моршині на Львівщині в суботу хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вночі +2°, вдень +10°. У неділю похмуро, суцільна хмарність, вночі 0°, вдень до +10°.

У Трускавці в суботу хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура до +10°. У неділю температура -1° ... +10°, невелика хмарність.

У Сваляві завтра хмарно з проясненнями, -1°...+10°, в неділю така ж температура, ясно і безхмарно.

У Затоці субота буде похмуро, пройде невеликий дощ, вночі +7°, вдень +11°. У неділю також похмуро, невеликий дощ, температура до +11°.

У Бердянську завтра похмуро, пройде дощ, температура до +14°, в неділю буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура повітря +10° ...+15°.

Народний прогноз

31 жовтня - день Луки, який вважається покровителем жінок.

1 листопада. У цей день зустрічали зиму і проводжали осінь. У народі говорили: хто в листопаді не мерзне, тому і в водохресну холоднечу не замерзнути.

Вас також можуть зацікавити інші новини: