Сегондя на заході України будуть дощі / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 19 лютого, у багатьох областях України температура знизиться на градус-два. Разом з тим стане менше опадів. Дощі, місцями сильні, сконцентруються на заході країни. Також опади будуть у Криму та Вінницькій області. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні будуть температурні контрасти. В Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях повітря прогріється до +9°...+10°, а на решті території похолодає до +3°...+5°. Очікуються дощі, місцями - сильні, на Львівщині при зниженні температури ймовірний мокрий сніг.

На півночі України сьогодні пануватиме похмура погода, на Сумщині - з проясненнями. Буде сухо, а стовпчики термометрів протягом дня покажуть +3°...+5°.

Відео дня

На сході України сьогодні буде найхолодніше. Тут стовпчики термометрів покажуть +3°...+4°. Без опадів, невелика хмарність.

У центральній частині України сьогодні також буде розкид температур. У Полтавській та Черкаській областях очікується +3°...+4°, на решті території стовпчики термометрів піднімуться до +5°...+6°, в районі Кривого Рогу - до +8°. У Вінницькій області очікуються невеликі дощі.

На жителів півдня України сьогодні чекає найтепліша погода. Тут повітря прогріється до +6°...+10°, в Криму очікуються дощі.

19 лютого дощею в Україні стане менше / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: