У столиці борються зі снігом та ожеледицею / колаж УНІАН, скріншот

На сьогодні, 9 лютого у Києві та Київській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру

"9 лютого на дорогах ожеледиця. I рівень небезпечності", - попереджають синоптики.

Сьогодні у Києві та області буде слизько / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві - яка ситуація у місті зараз

За даними Київської міської держадміністрації, наразі у Києві триває протиожеледна обробка та розчистка доріг і тротуарів: задіяні 292 одиниці спецтехніки "Київавтодору".

Триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами, а також прибирання доріг і тротуарів. Також майже чотири сотні фахівців із ручного прибирання обробляють зупинки громадського транспорту, сходи, вузькі тротуари, пішохідні переходи.

"Тож просимо водіїв і пішоходів враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах", - звернулася місцева влада до містян.

Погода у Києві та Київській області - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків, сьогодні на Київщині буде хмарно з проясненнями. Очікується мокрий сніг, вдень на півдні області  - з дощем. На дорогах спостерігатиметься ожеледиця. Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с.

Температура по області протягом доби становитиме від 2° тепла до 3° морозу, а у Києві стовпчики термометрів покажуть 0°...+2°.

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць", - зауважили синоптики.

Вас також можуть зацікавити новини: