Сьогодні у Львові туде тепло, але вітряно / фото УНІАН

У Львові та Львівській області на 1 квітня оголосили штормове попередження. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

"По місту Львову впродовж доби 1 квітня очікуються пориви південно-західного вітру 15-20 м/с", - йдеться у попередженні.

По території Львівської області, за даними синоптиків, сильні пориви вітру очікуються місцями. Через негоду оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
На Львівщині 1 квітня буде вітряно / фото Львівський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Львові та Львівській області - прогноз на 1 квітня

Сьогодні погоду на Львівщині визначатиме теплий сектор від циклонічної депресії над Великобританією.

У Львівській області очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний 9-14 м/с, місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вдень становитиме розкішні +21°...+26°.

У Львові також очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 9-14 м/с, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. вдень повітря прогріється до +23°...+25°.

Видимість добра. Атмосферний тиск падатиме, а відносна вологість повітря зменшиться.

Аномальне тепло у Львові - останні дані

Останні дні березня у Львові виявилися рекордно теплими. 30 та 31 березня у місті зафіксували нові температурні рекорди. Зокрема, 31 березня максимальна температура повітря у Львові досягла +23,2°. Попереднє рекордне значення цього дня спостерігалося у 1968 році і становило +21,4°.

Вас також можуть зацікавити новини: