Синоптики назвали регіони, де очікуються дощі і сильний вітер / фото ua.depositphotos.com

Незабаром на низку регіонів України очікують дощі. Вже сьогодні небезпечні метеорологічні явища спостерігатимуться на півночі, попереджає Український гідрометеорологічний центр.

"До кінця дня 23 жовтня у північних областях пориви вітру 15-20 м/с. І рівень небезпечності, "жовтий", – йдеться в повідомленні. 

За прогнозом Укргідрометцентра, завтра по всій країні переважно очікується мінлива хмарність. Але на північні регіони знову чекає негода.

Відео дня

"У північно-східній частині, вдень і на Закарпатті місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вночі та вранці у західних областях місцями туман. Вітер північно-західний (у західних областях переважно південний), 7-12 м/с. Температура вночі 5-10° тепла, вдень 11-16°; у південній частині вночі 8-13°, вдень 17-22°", – йдеться в повідомленні УГМЦ.

Синоптики назвали регіони, де очікуються дощі і сильний вітер / фото УГМЦ

Погода в Україні - останні прогнози

Відома синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у вівторок, 24 жовтня, в регіонах України протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +12...+17, на півдні +16...+22, на північному сході +10...+13 градусів. Хоча переважатиме суха погода, в низці областей можливий ранковий туман.

А на столицю, за прогнозами, очікує мінлива хмарність. Однак дощів по Києву та області не прогнозують.

Вас також можуть зацікавити новини: