На вихідних в Україні буде тепло / фото УНІАН

На вихідних 5-6 вересня в більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода, дощі пройдуть лише в декількох областях.

Читайте такожУ західніх областях України оголосили штормове попередження на 3 вересня

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у суботу, 5 вересня, у більшості регіонів України очікується сонячна погода, температура вдень підніметься до +23...+ 31 градусів. Найспекотніша погода буде на сході країни, дощ пройде в Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Миколаївській, Запорізькій областях і в Криму.

Відео дня
Погода в Україні на 5 вересня / УНІАН

У неділю, 6 вересня, по всій країні буде сонячно. Температура вдень на сході підніметься до +30 градусів, на півдні - до +31. У західних областях стовпчики термометрів піднімуться до +26 градусів, у північних - до +25. У центрі вдень очікується до +30 градусів.

Погода в Україні на 6 вересня / УНІАН

Погода в Україні

  • У четвер, 3 вересня, в Україні без опадів, температура вдень місцями підніметься до +36°.
  • До кінця поточного тижня в більшості регіонів України похолодає, спекотна погода збережеться тільки в східних і південних регіонах.
  • Синоптики розповіли, що погода в Україні восени буде теплою і сухою, а взимку не очікується повноцінного снігового покриву. Очікується, що спекотна погода збережеться в Україні до 5-6 вересня, далі температура спаде приблизно на 5 градусів.