Вночі 8 березня в Україні ще будуть морози до -9 / фото Pixabay

Завтра, 8 березня, в Україні буде красива маловітряна сонячна погода, але найближчої ночі ще підморозить. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

"Холод ще не відступає: вночі передбачається мороз -2...-9 градусів. Але завтра вдень вже явно весняне сонце підвищить температуру повітря до +4...+8 градусів", - повідомила вона.

За словами синоптика, антициклональний характер погоди зумовить не лише відсутність опадів, яскраве сонечко, а ще й слабкий вітер.

Відео дня

"Кияни! 8-го березня в столиці буде сонячно, вночі, вранці холоднувато, -1...-3 градуси, але вдень очікуються красиві сонячні +6 градусів та ще й майже безвітряно", - розказала Наталка Діденко про погоду у столиці.

Найближчими днями, за її даними, повсюди в Україні опади малоймовірні. Вночі ще буде невеликий мороз. Вдень у суботу +3...+7 градусів, а в неділю потеплішає до +7...+13 градусів. Лише на сході ще втримається свіжа погода, +2...+5 градусів.

Коли в Україні потеплішає - прогноз синоптика

Найближчими днями в Україні збережеться холодна погода. "Похолодання буде тривалим, хоча й не без сонячних підскоків", - раніше повідомила Наталка Діденко.

За її даними, перше відчутне потепління, орієнтовно, передбачається з 16-го березня.

Вас також можуть зацікавити новини: