Дороги на Закарпатті будуть слизькими 15 та 16 грудня / фото Facebook, Сергій Денисенко

У Закарпатській області на два дні поспіль оголосили підвищений рівень небезпечності. Про це свідчать дані Закарпатського обласного центру з гідрометеорології.

"Вночі та вранці 15-16 грудня на дорогах більшої частини території Закарпатської області очікується ожеледиця", - йдеться у попередженні.

Через це синоптики оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня

Штормове попередження в Україні

На сьогодні, 14 грудня, у багатьох областях України також оголошено І рівень небезпечності.

Так, за даними Українського гідрометцентру, вдень у Чернігівській, Полтавській, Сумській та Харківській областях пройдуть значні опади. Також у південних, центральних та північно-східних областях очікуються пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с.

Погода в Україні - прогноз на сьогодні

За даними Погода УНІАН, сьогодні в Україні очікується багато опадів у вигляді дощів, мокрого снігу та снігу, а також посилення вітру. Опади будуть скрізь, крім півдня і південно-західних областей.

Тепло по країні розподілиться нерівномірно. На заході стовпчики термометрів покажуть +1°...+6°. На півночі буде не вище +1°...+2°. У східних областях сьогодні буде найхолодніше - близько +1°. Водночас у центральних областях температура підійматиметься до +4°...+10°, а на півдні повітря прогріється до майже весняних +7°...+12°.

Вас також можуть зацікавити новини: