Синоптики прогнозують снігопади та ожеледь у Львівській області / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Негода не відпускає Львівську область. Синоптики прогнозують у найближчі два дні снігопади та ожеледь.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У гірських районах з ночі на дорогах час від часу примерзає. Недалеко від контрольно-пропускного пункту в селі Грушів забуксував автобус, який прямував до Польщі. Тринадцяти пасажирам та водієві довелося чекати, поки приїдуть рятувальники.

Вже вдень на трасі "Львів-Трускавець" забуксував лісовоз, через що утворився затор. У місцевому автодорі заявили, що основні дороги проїзні. Втім, просять водіїв утриматися від поїздок сьогодні та завтра. 

Погода в Україні

За прогнозом Наталії Птухи, найближчими днями в Україні будуть тріскучі морози. Місцями температура знизиться до -14°...-19°. Опадів буде небагато, проте на дорогах очікується ожеледиця.

При цьому відділ гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру про небезпеку сходження снігових лавин у Карпатах наполегливо радить утриматися від походів на високогір'ї.

За даними Погода УНІАН, у середу, 22 грудня, в Україні продовжиться морозна погода. Мінусова температура по всій країні буде як вночі, так і вдень. Особливо холодно буде на Сході та північному сході країни. Опадів буде небагато. Сніг очікується лише в деяких західних областях і в Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: