УНІАН

Російський блогер Олександр Горний, який є затятим прихильником анексії Криму, заявив, що в результаті діяльності окупантів у Криму півострів опинився в катастрофічному стані, що особливо стосується курортних міст.

Про це він написав у своєму блозі на "Ехо Москви".

Читайте такожРосія посилила флот та активізувала кораблі берегової охорони в Азовському морі, можливі провокації - штаб АТО

Відео дня

Так, Феодосії та Коктебелю було завдано непоправної шкоди, заявив блогер. За його словами, так звана влада ніяк не відреагувала на затоплення Коктебельської бухти нечистотами.

«Я просто оббив пороги Радміну і приймальні Аксьонова, щоб кримська влада звернула увагу і мінімізувала наслідки інциденту, але результат нульовий. Місцеві феодосійські і коктебелівські  чиновники свідомо закрили очі на подію, щоб уникнути скандалу... Коктебель банально занапастили, а винних покриває місцева влада, яких призначили зацікавлені чиновники з Радміну», — пише Гірський.

«Феодосія і Коктебель найяскравіший приклад імпотентності кримської влади. Регіон за 4 роки просто убитий в мотлох, кадрова чехарда з наближених і кишенькових чиновників, як підсумок — люди більше не вірять «владі», — додав він.

фото: Олександр Гірський

Як повідомляв УНІАН, вчений передбачив Криму надзвичайну ситуацію через брак води. Проблема водопостачання Криму не вирішена і не може бути вирішена, поки не запрацює Північно-Кримський канал, зазначає вчений.