Геращенко прокоментував призначення нового ватажка "ДНР" / фото УНІАН

Тимчасово виконуючого обов'язки ватажка терористів "ДНР" Дмитра Трапєзнікова може чекати така ж доля, як і його ліквідованого попередника Олександра Захарченка.

Про це народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко написав у Facebook.

За його словами, наступник ліквідованого Захарченка Трапєзніков - це ще одна маріонетка Кремля, давній клієнт Чистилища бази "Миротворець".

Відео дня

"Якщо його кремлівські куратори вирішать залишити за ватажка замість покійного Захарченка, то не виключаю, що його чекає такий же жахливий кінець - загинути від рук російських спецслужб або своїх спільників по "беспрєдєлу"", - написала Геращенко.

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю 31 серпня у Донецьку стався вибух у кафе "Сєпар", в результаті одна людина загинула, щонайменше троє постраждали. В результаті вибуху ватажок терористів Захарченко отримав смертельне поранення.

У РФ повідомляють про затримання декількох підозрюваних в замаху, ніби-то "українських диверсантів і пов'язаних з ними осіб".

Читайте такожЛавров заявивши про неможливість ведення переговорів у «нормандському форматі» після ліквідації Захарченка

В СБУ заявили, що Захарченко був убитий в Донецьку або в результаті кримінальних розборок в середовищі бойовиків, або ліквідований російськими спецслужбами.

МЗС РФ у свою чергу, звинуватив у ліквідації Захарченка "київську партію війни".

Президент РФ Володимир Путін висловив "глибоке співчуття" у зв'язку з ліквідацією Захарченка, а спікер Думи Володін заявив про "обнулення мінських домовленостей".