Всьому виною напівфашистський режим в РФ / Фото з відкритих джерел

Російський соціолог Ігор Ейдман висловив свою думку щодо того, чи можливе відновлення дружніх відносин між Росією і Україною – чи ворожнеча між народами затягнеться на покоління.

Читайте такожУ мережі звернулися до Путіна, назвавши його "винищувачем" (фото)

"Я - оптиміст, тому вважаю, що ворожнеча між народами коли-небудь буде в минулому. Звичайно, путінський режим і його варварська агресія проти України дуже ускладнить відносини між росіянами і українцями надовго", - зазначив він, передає "Главред".

Відео дня

Він також спрогнозував терміни примирення: "Як надовго? Це буде залежати від того, коли в Росії упаде цей напівфашистський режим і виникне нормальна демократична держава, яка ліквідовує наслідки всіх агресій і анексій, домовиться про мир і співробітництво з Україною".

При цьому Ейдман впевнений, що в довгостроковій перспективі це цілком реально.

"Згадайте, яка була ненависть між німцями і французами. Спочатку франко-прусська війна, потім Перша світова війна, потім Друга світова війна, окупація Франції та злочини, що Німеччина творила на французькій землі, а зараз – Німеччина і Франція є найближчими союзниками. Так що все, навіть ненависть, з часом проходить. Як сказав Еклезіаст: "Все пройде", – резюмував соціолог.

Як повідомляв УНІАН, раніше російські соціологи спрогнозували, кого Путін може призначити своїм наступником.