Глава українського оборонного відомства ознайомився з особливостями підготовки спецназівців / Ілюстрація з відкритих джерел

У Міністерстві оборони України розглядають можливість направити українських військових на навчання в Ізраїль.

Читайте такожУкраїна та Ізраїль підписали угоду про зону вільної торгівлі

Як повідомили у прес-службі Міноборони, таке питання порушив міністр оборони Степан Полторак під час офіційного візиту до Ізраїлю в Академії забезпечення безпеки та антитерористичної діяльності цієї країни (IMI Academy).

Відео дня

Глава українського оборонного відомства ознайомився з особливостями підготовки спецпризначенців під час опрацювання різноманітних навчальних сценаріїв.

"Під час зустрічі розглядалася можливість підготовки представників Збройних сил України на базі даної академії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що IMI Academy представляє інноваційні навчальні програми, які забезпечують вирішення важливих оперативних потреб. Окрім того, зазначений заклад надає допомогу у формулюванні та імплементації бойових доктрин і тактик на практиці, а також розробляє ситуаційний аналіз для спрямування рішень та розв’язання специфічних завдань, забезпечення обладнанням, озброєнням та повноцінним логістичним забезпеченням.