Влада боїться акцій протесту, наголосив Кива / фото прес-служба СПУ

Чинна влада боїться акцій протесту, тому, що в українського народу є сила змінити ситуацію в країні.

Про це лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива заявив в ефірі телеканалу «НАШ», повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

Читайте такожКива має намір покарати винних у нечесній приватизації і розкраданні країни

Відео дня

«Влада боїться народних рухів. Ми проходили революції і знаємо, яка реально сила є у народу. Якщо я відчую, що майбутнє моєї країни хтось вкрав, я вийду на вулицю і буду боротися. І там мені точно немає рівних. Я буду відстоювати інтереси майбутнього наших дітей», - сказав він.

Разом з тим, за словами Киви, на сьогодні існує кілька організацій, які проводять вуличні акції за політичним замовленням, їх діяльність не варто сприймати, як народний протест.

«Вулиця - це точно не є ситуацією, яка контролюється окремими політичними або силовими структурами, або політиками. Справжній вуличний протест неможливо ні спрогнозувати, ні проконтролювати. Це та сила, яка дійсно може змінити (ситуацію в країні - Ред.) І змінює», - сказав він.

При цьому політик підкреслив: «Завжди було і завжди буде так, що політика коригується вулицею. І сьогоднішня влада цього шалено боїться - будь-яких проявів вуличної активності».