Будинок Медведчука охороняли молодики спортивної зовнішності: фото: "Інформатор"

Ввечері, 27 березня, активісти «Національного корпусу» і представники «Національних дружин» приїхали до будівлі одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука з вимогою його арешту.

Про це повідомляє "Інформатор".

Маєток Медведчука знаходиться на Старомінському шосе у мікрорайоні Водогін, який розташований між Києвом та Вишгородом.

Фото: "Інформатор"

Читайте такожАктивісти Нацкорпусу прийшли під стіни СБУ з питанням про Медведчука

На акцію протесту під будинок Медведчука приїхало близько сотні націоналістів. Активісти розписали паркан маєтку нецензурними словами, якими в Україні футбольні фанати та політично активна молодь часто називає президента Російської Федерації.

Фото: "Інформатор"

Крім того, активісти закидали територію помешкання Медведчука піротехнікою.

Фото: "Інформатор"

Вони закликали вийти до них спортивних молодиків, які до їх приїзду охороняли будинок політика, а згодом сховалися за парканом.

Як повідомляв УНІАН, 22 березня у резиденції російського прем'єра у Підмосков'ї прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв і голова «Газпрому» Олексій Міллер зустрілися з Бойком і Медведчуком. Було заявлено, що на зустрічі обговорювалися питання взаємодії у газовій сфері. Бойко зауважив, що готовий запропонувати Росії варіанти продовження транзитного газового контракту, оскільки чинна влада України «не проявляє активності» у вирішенні цього питання.

Президент Петро Порошенко засудив візит до Москви Бойка та Медведчука.