Генеральний директор медіагрупи "1+1" погрожує Порошенку судом за тиск на незалежні ЗМІ / facebook.com/1plus1.MarichkaPadalko

Про це йдеться у зверненні Олександра Ткаченка, опублікованого на його сторінці у Фейсбук. 

"Звернення до П.Порошенка.

Пане Президенте,

Відео дня

Бачу ви останнього тижня відкрито занепокоїлися долею каналу 1+1. Кажете, вам шкода наших заляканих журналістів. Знаєте, не треба нас жаліти. Краще відчепіться. 

Знаю, що насправді ми вам давно небайдужі. Відтоді, коли просили підтримати вас на виборах 2014-го, і потім, коли в різний спосіб намагалися отримати контроль над каналом - переважно методами тиску та шантажу.

Зараз ви чомусь вирішили, що журналісти на Плюсах - залякані. Буду вам вдячний, якщо наведете приклади. Наразі, якщо їх не буде -збираюсь подати проти вас позов до суду за маніпуляції громадською думкою та тиск на незалежні ЗМІ. Фактів у мене вдосталь. 

Водночас, мені щиро шкода всіх тих, кого я раніше називав колегами з каналів, які так «щиро» розповідають «правду від Порошенка»- 5-ий та Прямий. І у що їх перетворила ваша, так звана, редакційна політика, та до якого бездоння ви намагаєтесь опустити інші ЗМІ та блогерів - де грошима, де цинічною грою на почутті патріотизму. Вашого патріотизму, який дозволив вам стати ще багатшим, під час кризи в країні, яку ви ще очолюєте. Хочу вас запевнити, реваншу повернення владного контролю над ЗМІ - не буде."