У команді Зеленського сподіваються, що ВР не зволікатиме з ухваленнями законів / фото УНІАН

У команді новообраного президента Володимира Зеленського сподіваються, що Верховна Рада не зволікатиме з ухваленнями законів так, як з призначенням дати інавгурації.

Про це йдеться у переданому УНІАН коментарі команди Зеленського.

«Рішення Верховної Ради про призначення інавгурації Володимира Зеленського на понеділок, 20 травня, допоможе закінчити період невизначеності для України», - зазначається у коментарі.

Відео дня

Читайте такожІнавгурація Зеленського відбудеться 20 травня

У команді новообраного президента зауважили, що депутати все таки змогли показати результат, хоча їхнє рішення і спричинить низку труднощів для киян та іноземних делегацій, яких вдалося б уникнути, якби інавгурація відбулася у вихідний день.

«Однак команда Володимира Зеленського сподівається, що надалі народні обранці ухвалюватимуть необхідні для країни закони швидше, ніж ми бачили на прикладі призначення дати офіційного вступу Володимира Зеленського на посаду президента України», - сказано у коментарі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 16 травня, Верховна Рада призначила на понеділок, 20 травня, урочисте засідання парламенту, присвячене складенню присяги новообраним президентом України Зеленським. Засідання має розпочатися о 10.00.

10 травня Зеленський звертався до Верховної Ради з вимогою ухвалити дату інавгурації 19 травня.