Рябошапка заявив, що ВР може ще збиратися позачергово для ухвалення законів / фото УНІАН

Заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка не виключає ініціювання й інших позачергових засідань Верховної Ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання, чи очікувати ще позачергових засідань парламенту.

Читайте такожПозачергові вибори Ради: у Зеленського очікують опублікування указу 23 травня

Відео дня

"Я не знаю. У нас є багато законопроектів, які повинні бути прийняті ще до позачергових виборів. Тому я не виключаю ініціювання й інших позачергових сесій для ухвалення цих законів", - зазначив Рябошапка.

Як повідомляв УНІАН, 22 травня позачергове засідання парламенту, скликане на прохання президента України Володимира Зеленського, завершилося без ухвалення жодних рішень.

На ньому депутати мали розглянути два запропоновані главою держави законопроекти: "Про внесення змін до деяких законів України у зв'язку зі зміною виборчої системи для виборів народних депутатів України" під номером 10319 та "Про внесення змін до закону "Про публічні закупівлі" щодо здійснення закупівель під час виборчого процесу" під номером 10317.

Голова ВР Андрій Парубій повідомив, що президентським законопроектом пропонуються закриті виборчі списки.