В АП відхрестились від заяви Тизенгаузена про зустріч Зеленського та Трампа / УНІАН

Поширена у ЗМІ інформація щодо можливої зустрічі Володимира Зеленського з Дональдом Трампом, узята з інтерв’ю  з Борисом Тизенгаузеном, не відповідає дійсності.

Читайте такожЗаступник голови АП розповів про робочий день Зеленського

Як заявили у прес-службі Президента України, Тизенгаузен не є членом команди Зеленського.

Відео дня

«Третього червня деякі ЗМІ почали поширювати інтерв’ю з Борисом Тизенгаузеном, представляючи його як позаштатного радника Президента України Володимира Зеленського. У матеріалі йшлося про ймовірну дату зустрічі Гаранта з Президентом США Дональдом Трампом.

З огляду на це, звертаємо увагу української спільноти та журналістів – Борис Тизенгаузен не є ані штатним, ані позаштатним членом команди Володимира Зеленського, тож просимо ставитися до поширеної інформації як до фейкової», - йдеться в повідомлені на сторінці АП в Facebook.

Раніше Борис Тизенгаузен в ефірі «Радіо Свобода» заявив, що Президент України Володимир Зеленський може зустрітися з президентом США Дональдом Трампом після саміту G20, який відбудеться 28-29 червня. При цьому, Тизенгаузена представили як позаштатного радника президента України. Інформація швидко поширилась у ЗМІ.