Володимир Зеленський звернувся до українців через анонсований телеміст / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський назвав анонсований телеміст між російським телеканалом «Росія1» та українським «NewsOne» дешевим піар-ходом перед парламентськими виборами, щоб поділити українців на два табори.

Про це йдеться у відеозверненні президента.

Читайте такожСБУ пропонує скликати позачергове засідання РНБО через анонсований телеміст між "NewsOne" і "Росія 1"

«Треба поговорити? Згоден – давайте поговоримо. Спочатку, дорогі українці, з вами – ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голову», - заявив він.

Президент вважає, що анонсований телеміст – «це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами, мета якого знову поділити нас з вами, всіх українців, на два табори».

За словами президента, одному табору політики розкажуть – «звичайно, давайте поговоримо, треба забувати образи, ми ж братні народи. Подумаєш – тисячі загиблих наших хлопців».

«Другий табір – політики закличуть обуритись і, прикриваючись патріотизмом, підуть заробляти бали на вибори. Дивіться, як я героїчно протистою куму Путіна, якого я 5 років не помічав – але то таке. Почнуть громити і палити телеканал, чим створять прекрасну картинку для російського телебачення про "озвєрєвшіх" фашистів, які притискають свободу слова в Україні», - переконаний глава держави.

Як відомо, телеміст "Треба поговорити" між російським телеканалом «Росія1» та українським «NewsOne» заплановано на 12 липня.