Підозрюваний у корупції Головін залишається під домашнім арештом / фото: od.npu.gov.ua

Колегія суддів Київського апеляційного суду залишила у силі рішення суду першої інстанції про цілодобовий домашній арешт екс-начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна.

Як передає кореспондент УНІАН, таким чином, суд відмовив у задоволенні клопотання і прокурорів, і адвокатів Головіна.

Читайте такожПідозрюваний у корупції екс-начальник одеської поліції не задекларував 2 квартири і машину - НАЗК

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 25 липня в Одесі затримали Головіна, який разом з іншими особами, зокрема зі своїм екс-заступником, підозрюється у привласненні контрафактних сигарет на 50 млн грн.

26 липня Солом’янський райсуд Києва обрав Головіну запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб з носінням електронного браслету. Термін дії запобіжного заходу - до 25 вересня.

Адвокати просили апеляційний суд скасувати будь-який діючий запобіжний захід для Головіна (домашній арешт), оскільки вважають, що затриманий він був незаконно, а відтак - незаконним було рішення суду першої інстанції про запобіжний захід.

Прокурори, своєю чергою, звернулися до суду з клопотанням обрати більш жорсткий запобіжний захід для Головіна - тримання під вартою з можливістю внесення застави у 23 млн 133 тис. грн.