Зеленський повісить в Офісі президента картину з шаурмою / фото УНІАН

Коридори в приміщенні Офісу президента України, яке в цьому році відкрили для відвідування всім охочим, тепер прикрашатимуть картини сучасних художників.

Читайте такожУ Зеленського заявили про виникнення труднощів з переїздом президентського офісу

Як повідомила заступник директора Музею історії Києва Тетяна Костенко виданню "Вечірній Київ", президент Володимир Зеленський особисто відбирав картини з колекції музею.

Відео дня

За її словами, вибір голови держави зупинився на роботах Олени Придувалової, Юлії Полякової, Ольги Адам, Юрія Шаповала, Романа Мініна, Олексій Аполлонова, Анастасії Крайнєвої і Олексія Кондакова.

Костенко опублікувала фото картин. На одній з них зображено урбаністичний пейзаж: ринок на тлі висотки, а також лоток з написом "Шаурма".

Нагадаємо, раніше президента Зеленського висміяли за привітання з Днем Києва, в якому він розповів про те, як підкорював столицю, і назвав запах шаурми біля метро тим, що "робить Київ Києвом".

Через декілька днів голова держави оригінально відповів хейтерам, опублікувавши фото з цією стравою, порадивши чиновникам частіше її вживати.

"Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим більше – ганебного. А ще – допомагає не "забронзовіти", не відриватися від людей. Для тих, хто при владі, це корисно. Рекомендую ", – написав Зеленський.