За словами депутата, новий прогін на мосту з'явився "під особисті гарантії" Кличка / Фото kiev.klichko.org

Компанії «Дельтабудгруп» не заплатили за монтаж нового прогону на Шулявському шляхопроводі у Києві. Роботу виконували під особисті гарантії мера столиці Віталія Кличка, що може вважатися черговим фактом перевищення службових повноважень.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав депутат Київської міської ради Ілля Сагайдак.

Читайте такожДепутати Київради просять звільнити Кличка з КМДА і дати "зелене світло" достроковим виборамЗа словами депутата, цей прогін Кличко «видавав за доказ, що гроші не вкрали, і що роботи на об’єкті продовжуються»,

Відео дня

«Компанія «Дельтабудгруп» виконувала демонтаж і монтаж під особисті гарантії Кличка, розраховуючи, що Кличко збільшить кошторис, додавши вартість робіт дорогої техніки в майбутній кошторис. Саме після того, як пан Кличко підписав новий кошторис на 1 мільярд 50 мільйонів, почався монтаж прогону. Є навіть чутки, що Кличко в агонії підписав особисту гарантію. Що підряднику точно заплатять, а це означає ще одне перевищення службових повноважень. Будемо шукати папірець з чемпіонським автографом. Але головне питання відкрите: де 600 мільйонів гривень авансу?» – написав депутат.

Як раніше повідомляв УНІАН, НАБУ звернулося до НАЗК щодо конфлікту інтересів у Кличка при будівництві Шулявського шляхопроводу.