Олег Ляшко обвинил нардепа в поддержке терроризма

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на засіданні парламенту.

Він зазначив, що Дунаєв під час виступу на мітингу в Сєвєродонецьку 9 травня висловив підтримку терористам. За словами Ляшка, Дунаєв назвав терористів і зрадників "героями, які зі зброєю в руках захищають своє право на життя і на роботу".

Читайте такожЛуценка про відставку Авакова: коаліція не обговорювала це питання

Відео дня

У відповідь Дунаєв зазначив, що Ляшко було б доцільно хоча б раз приїхати в Луганську область на передову. Він стверджує, що Ляшко спотворює його висловлювання.

Під час цих виступів у сесійній залі депутати припинили роботу, зокрема, парламентарі від коаліції підходили ближче до Дунаеву, а його колеги по фракції не допускали до нього, щоб не виникли сутички.

Разом з тим Дунаєв відмовився коментувати журналістам в кулуарах ВР ситуацію зі звинуваченнями з боку Ляшка, лише сказав: "Я вважаю, що люди гинуть марно".

Раніше УНІАН повідомляв, що уповноважена президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, депутат Ірина Геращенко надіслала запит до ГПУ з проханням перевірити, чи дійсно депутат "Оппоблоку" Наталя Королевська причетна до фінансування терористів.