Игорь Мосийчук / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, захисники Мосійчука пояснили, що нещодавно між Карабанем і Мосийчуком стався особистий конфлікт, тому є сумніви в неупередженості та об'єктивності судді при ухваленні рішення.

Враховуючи такий перебіг подій, в судовому засіданні оголошено перерву на невизначений час для розгляду заявленого клопотання іншим суддею Печерського суду.

Читайте такожСудовий розгляд справи Мосійчука перенесли - Ляшко

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вчора, 17 вересня, Верховна Рада за поданням Генпрокуратури дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт депутата від Радикальної партії Мосійчука. Через деякий час його затримали в будівлі ВР.

За інформацією Управління зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянка або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України.