УНИАН

Ці гроші надані різними місцевим та міжнародним організаціям, повідомляє ТСН. Фінансова допомога буде спрямована на спостереження за виборами, тренінги, залучення громадянського суспільства до реформи виборчого законодавства, організацію передвиборних дебатів, а також створення онлайн-карти, на якій будуть позначені можливі порушення в ході виборів.

Читайте такожВиборча кампанія 2015 року беззмістовна та нагадує всеукраїнські вибори – КВУ

"Євросоюз всіляко підтримує Україну в цей час, надаючи в тому числі і фінансову допомогу проектам, спрямованим на забезпечення чесних, прозорих і відкритих виборів згідно загальноприйнятим демократичним стандартам", - йдеться в повідомленні прес-служби представництва ЄС в Україні.

Відео дня

Нагадаємо, вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. Згідно із законом, у виборах не зможуть взяти участь партії комуністичного та націонал-соціалістичного спрямування. Вибори не будуть проводитися на тимчасово окупованих територіях Криму, Донецької та Луганської областей, а також у 91 населеному пункті Донецької та 31 – Луганської областей на підконтрольній території Україні, які неможливо забезпечити.