REUTERS

Як передає власний коррспондент УНІАН у РФ, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи заяву кандидата в президенти США Хілларі Клінтон про те, що перемога на виборах її основного суперника Дональда Трампа викликала б "свято в Кремлі", сказав: "Я хочу вам нагадати послідовну позицію президента Путіна щодо цього, яка полягає в тому, що у Росії є вигідна відмінність від низки країн - ми ніколи не втручаємося у внутрішні справи інших держав. Тому, звісно, ми вважаємо, що найкращим кандидатом у президенти США буде той, кого проголосує більшість американців при всіх особливостях електоральної системи Сполучених Штатів".

Читайте такожПутін зізнався, що кордони для нього не важливі, якщо "руським людям погрожують"

На питання, чи дійсно в Кремлі буде свято, якщо президентські вибори в США Трамп виграє, він відповів: "А привід який?".

Відео дня

Пєсков сказав, що не розуміє постановку питання, тому не може на нього відповісти.

Довідка УНІАН. Росія у березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим і почала дестабілізувати обстановку на Донбасі. РФ поставляє терористам "ДНР" і "ЛНР" озброєння і направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. Від середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.