Такий варіант обміну Фейгін вважає

Про це написав адвокат Сущенко Марк Фейгін на своїй сторінці у Facebook.

"Вийшов від Романа Сущенка з Лефортово. Загалом, ми розраховуємо, що Кремль піде на обмін Сущенка на Віктора Павленка, заарештованого у Рівному 8.10.2016 Службою безпеки України. Так буде краще для всіх", - написав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, ФСБ РФ 30 вересня затримала кореспондента «Укрінформу» Сущенка в Москві, назвавши його співробітником української розвідки, який нібито «цілеспрямовано збирав відомості про діяльність збройних сил і військ національної гвардії Російської Федерації, що є державною таємницею».

Читайте такожФранція серйозно сприймає ситуацію з арештом Сущенка - посол Дюмон

Кримінальну справу порушили за статтею «шпигунство». Лефортовський суд у Москві ухвалив рішення заарештувати журналіста до 30 листопада. Всі суди у справі Сущенка відбуваються у закритому режимі.

9 жовтня в СБУ повідомили про затримання в Рівному агента Головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Російської Федерації (прізвище не називалося).

За даними відомства, шпигун – громадянин України, який постійно проживає у Росії – мав завербувати одного зі старших офіцерів штабу Сухопутних військ Збройних сил України.

Встановлено, що куратором шпигуна був співробітник ФСБ РФ Олександр Ілюхін.