Єнс Столтенберг / REUTERS

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявляє, що співробітництво альянсу з Україною є міцним, а засідання Комісії Україна-НАТО відбудеться вже найближчим часом.

Читайте такожНАТО продовжуватиме надавати політичну та практичну підтримку Україні - Столтенберг

Як передає власний кореспондент УНІАН у Брюсселі, про це він повідомив у понеділок в штаб-квартирі альянсу напередодні дводенного засідання міністрів закордонних справ країн-членів НАТО, яке відбудеться 5-6 грудня в Брюсселі, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН щодо відсутності на порядку денному засідання Комісії Україна-НАТО.

Відео дня

«Північно-Атлантична Рада нещодавно (у липні 2017 року) відвідувала Київ, там у нас було засідання Комісії Україна-НАТО. У нас є багато зустрічей на різних рівнях, скоро тут, в НАТО у нас буде засідання Комісії Україна-НАТО. Таким чином, діалог продовжується, наше партнерство міцне, і ми, союзники по НАТО, надаємо Україні підтримку у багатьох сферах», - сказав Столтенберг.

При цьому генсек альянсу запевнив, що співробітництво НАТО з Україною «дуже тісне, і ми продовжуємо його посилювати».

Як повідомлялося раніше, керівництво Угорщини заявило про блокування подальшої європейської та євроатлантичної інтеграції України через закон про освіту і, зокрема, блокування засідань Комісії Україна-НАТО на рівні, вищому за рівень послів.