Лідер “Фронту змін” Арсеній ЯЦЕНЮК не вважає катастрофою зменшення офіційного терміну кампанії.

Про це він заявив учора під час брифінгу для журналістів у Запоріжжі, повідомили УНІАН у прес-службі “Фронту змін”.

«Зменшення офіційного терміну кампанії не є катастрофою, тому що передвиборча кампанія в Україні стартувала ще 1 січня поточного року. І вона не зупиняється. А для деяких українських політиків, які сьогодні керують урядом, вона стартувала ще у день оголошення, а точніше, у день інавгурації чинного Президента», - сказав А.ЯЦЕНЮК.

Відео дня

Лідер «Фронту змін» зазначив, що процес передвиборчої кампанії буде надзвичайно брудним, і тому очікує від опонентів «будь-яких несподіванок».

«Є небезпека, проти якої я публічно виступив. Я вас застерігаю, бо знаю про плани, які виношує Блок Юлії Тимошенко і Партія регіонів, щодо зміни закону про вибори Президента, де виборчі комісії будуть формуватися тільки фракціями. Я вам нагадаю, що єдиний кандидат у Президенти, який не має сьогодні фракції, це ЯЦЕНЮК. І тому я розумію, навіщо приймаються такі зміни, і навіщо вони будуть запропоновані. Це роблено, щоб, фактично, виключити одного з кандидатів, який має однаковий рейтинг з чинним прем’єром Юлією ТИМОШЕНКО, щоб мати можливість зберегти свої результати», - заявив А.ЯЦЕНЮК.

Він також наголосив, що детально слідкує за розвитком цього процесу, і, якщо ці плани будуть реалізовані, це буде прямим порушенням конституційних прав. «Я розумію, проти кого йде гра – проти мене, можете не сумніватися», - сказав лідер «Фронту змін».