Зустріч прем`єр-міністра РФ Володимира ПУТІНА і прем`єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО найімовірніше пройде в листопаді в Ялті.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив прес-секретар В.ПУТІНА Дмитро ПЄСКОВ.

Він підтвердив, що запланована на початок жовтня зустріч прем`єрів у Харкові не відбудеться.

Відео дня

«З урахуванням того, що в Ялті в листопаді запланована зустріч глав урядів СНД, розглядається можливість під час поїздки поєднання двох форматів - двосторонньої російсько-української зустрічі, а також багатобічної (у форматі Співдружності)», - сказав Д.ПЄСКОВ.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні ЗМІ повідомили про перенесення візиту російського прем`єра в Україну.

Заяви про те, що В.ПУТІН відвідає Україну в жовтні, прозвучали 1 вересня під час спільної прес-конференції прем`єрів двох країн за підсумками їхньої зустрічі в Гданську (Польща).

Ю.ТИМОШЕНКО і В.ПУТІН пообіцяли, що проведуть у Харкові засідання комітету з економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії. Планувалося, що на засіданні економічного комітету розглядатимуться питання співпраці не тільки в енергетичній сфері і літакобудуванні, а й у машинобудуванні і суднобудуванні.

Сьогодні, 18 вересня, Ю.ТИМОШЕНКО заявила, що засідання комітету з економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії обов`язково відбудеться, його дата буде визначена з урахуванням слушного для обох сторін часу.