Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ пообіцяв «відкрутити голову» опозиційним місцевим керівникам, які не вирішуватимуть життєво важливих проблем людей.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йшлося у виступі глави держави на розширеній нараді з адміністративно-господарським активом Івано-Франківської області з питань розвитку регіону, яка проходить сьогодні у м. Калуші.

Президент наголосив, що він є партнером для всіх керівників на місцях, зокрема, у вирішенні життєво важливих проблем для регіонів. «Політикам хотів би сказати, великим: щоб займалися тим, що хвилює сьогодні людей, тим, що хвилює сьогодні суспільство – життєвими проблемами, життєвими. Політиканство – воно відходить вже у минуле», - заявив В.ЯНУКОВИЧ.

Відео дня

Він зазначив, що кожного дня зустрічається з політиками, що представляють різні політичні сили. «І я хочу сказати, що я бачу, як відбуваються зміни, як йде процес, фактично який створює нормальні стосунки у державі, до речі демократичні», - сказав Президент.

Як він також зауважив, що «демократія – це не знущання над самими собою, це такий конструктивний підхід до життя».

«Маєш конкурентоспроможну програму – будь ласка, реалізовуй її. Ми можемо створити умови. Але коли вважають, що, наприклад, в одному регіоні обрали з однієї партії п’ять голів міст, а партія – в опозиції. Що, ці п’ять голів будуть в опозиції? Я собі не уявляю це. Як голова міста може бути в опозиції? Я йому голову відкручу одразу, якщо він не буде займатися каналізацією, не буде займатися водою і газом. Перспективи не буде. Та й люди терпіти не будуть», - наголосив глава держави у своєму виступі.