Член президії Політради Партії регіонів Євген КУШНАРЬОВ заявляє, що Партія регіонів не дозволить “захопити Верховну Раду”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у коментарі журналістам під час засідання робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради України п’ятого скликання.

Зокрема, Є.КУШНАРЬОВ заявляє, що Партія регіонів «не змагатиметься за керівні посади у робочій групі, а просто працюватиме». Він вважає, що «всі ці змагання (конкуренція навколо керівних посад в робочій групі – УНІАН) тільки відволікають від роботи».

Відео дня

Є.КУШНАРЬОВ зазначив, що найбільш принциповим для Партії регіонів є питання механізму розподілу парламентських комітетів. Він вважає, що у випадку, якщо буде проігноровано Регламент ВР і права меншості, «і буде вирішуватись все на свій розсуд» тими, хто зараз у більшості, то «це початок помаранчевої диктатури». Є.КУШНАРЬОВ наголосив, що з цим Партія регіонів буде «боротися всіма доступними методами» - вона звертатиметься до громадськості, преси, міжнародної спільноти.

«Вже один раз захопили посаду Президента і якщо спробують ще захопити і Верховну Раду, то це дуже прикро, і цього ми не дозволимо», - сказав Є.КУШНАРЬОВ.