Сьогодні під час чергового судового засідання колегії суддів Апеляційного суду міста Києва увечері судом було прийнято рішення оголосити перерву до 25 травня через те, що один із захисників обвинувачених у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе іде у відпустку.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було оголошено головуючою у судовому процесі суддею Іриною ГРИГОР’ЄВОЮ.

За словами адвоката удови Г.Гонгадзе Мирослави ГОНГАДЗЕ Валентини ТЕЛИЧЕНКО, клопотання з цього приводу (щодо відпустки) адвокат мотивував «особистими мотивами».

Відео дня

Крім того, В.ТЕЛИЧЕНКО зазначила, що під час судового засідання, яке відбувалося у закритому режимі, представники як потерпілої, так і звинуваченої сторін заслухали з боку суду висновок державного експерта МВС України щодо наявності в матеріалах справи про вбивство Г.Гонгадзе державної таємниці.

При цьому, відповідаючи на уточнююче запитання журналістів, який час знадобилося суду для зачитування цього висновку, В.ТЕЛИЧЕНКО відповіла «5-7 хвилин». Після цього, за її словами, суд продовжив допит підсудного у справі О.ПОПОВИЧА.,

Втім, через те, що у судовому засіданні оголошено перерву до 11.00 25 травня, допит цієї людини буде продовжено у вказаний строк.

Нагадаємо, що 9 січня 2006 року Апеляційний суд Києва розпочав розгляд по суті кримінальної справи про вбивство журналіста.