Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали на українсько-словацькому кордоні 33 незаконних мігрантів, які намагалися подолати кордон кількома групами.

Про це повідомили УНІАН у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України.

Читайте такожЗа добу прикордонники не пропустили в Україну майже 500 громадян Росії

Відео дня

«Одну з груп порушників прикордонники виявили під час перевірки державного кордону на околиці села Оноківці Закарпатської області. Після спрацювання сигналізаційного пристрою на кордоні прикордонний наряд одразу ж прибув на місце виявлення та затримав 6 чоловіків за 200 метрів від держрубежу. Вони виявилися вихідцями із Афганістану», - говориться в повідомленні.

Також зазначається, що менше як за годину прикордонники затримали ще 27 осіб. За словами затриманих, у яких не було жодних документів, 24 з них виявились громадянами Афганістану, а троє – вихідцями з Сирії.

Читайте такожДержприкордонслужба продовжує посилювати заходи на кордоні з Росією

Наразі затриманих доставлено на прикордонний підрозділ, проводиться перевірка та заходи з пошуку причетних до переправлення затриманих осіб.

Як наголосили у Держприкордонслужбі, в умовах різкого загострення напруги на державному кордоні України прикордонники продовжують посилено охороняти державний кордон не лише на східній та південній ділянці кордону, але і на інших ділянках нашої держави.